Grčka

Očaravajući spoj provoda, prirodnih lepota, strastvenih domaćina, kulture i mitskih legendi Grčka je zadivljujuća destinacija za sve - bilo da ćete svoje vreme provesti odmarajući se na divnim plažama ili pak istražujući slavnu prošlost zemlje.

Gradovi Grčke su dom za neke od najpoznatijih primeraka antičke i srednjovjekovne arhitekture, poput Parthenona u Atini ili pak crkvi Bizanta u Solunu. Ova dva grada ujedno predstavljaju i glavne gradske destinacije, sa prelepim starim gradskim jezgrima, jedinstvenim šarmom i atmosferom... Peloponesko poluostrvo poznato je i po predivnim krajolicima, kako i po svojoj istoriji, na kojem su se smestila brojna mesta sa svojom vlastitom istorijom i kulturom. Na samoj obali čekaju vas prelepe plaže, bilo popularne ili pak male zavučene u skrovitim uvalama, tirkizno more i konstantno sunce!

Grčka ostrva su priča za sebe. Sa više od 1400 ostrva, ne može se reći da vam manjka izbora. Najpoznatija su ostrva poput Mikonosa, prestonica zabave i noćnog provoda ili pak očaravajući Santorini, čiji grad Thira se nalazi na strmim liticama uz samo more. Zalasci sunca na Santoriniju su jedan od najimpresivnijih doživljaja! Svakako ne propustite da posetite Krit, Kefaloniju, Amorgos, Rodos, Zakntos...

Neverovatno bogata istorija i kultura zemlje, kolevke civilizacije, prisutna je na svakom koraku. Ostaci brojnih civilizacija rasuti su duž cele zemlje, a neke od najlepših primeraka možete videti u nekom od mnogobrojnih muzeja. Grci su poznati kao temperamentan narod koji voli dobar provod, zato ne brinite za ponudu zabavnih sadržaja!

Grčka letovanje; Grčka leto; Grčka ostrva; Leto u Grčkoj; Specijalna ponuda
Nova godina

 

  Atina, Atina, Grčka

Termin: 29. decembar | 3 noćenja (6 dana) OBILASCI:  ATINA - AKROPOLJ - KORINTSKI KANAL -  EPIDAURUS - MIKENA -  SUNION...
3 noćenja
Cena od:
149.00€
Cena: 149.00€ 3 noćenja

Ostavi komentar

Polja označena sa (*) su obavezna.

onix baner mobile 2