Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/montiago.rs/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464

Uvod
Korišćenjem bilo kog dela Montiago.rs portala automatski prihvatate pravila korišćenja.

Molimo vas da pažljivo pročitate sva dole navedena pravila i uslove korišćenja i ukoliko se ne slažete sa istima, molimo vas da odmah napustite sajt.

Navedeni uslovi i pravila važe za sve korisnike i oglašivače od dana početka rada sajta pa do daljnjeg. Sajt montiago.rs zadržava pravo da promeni uslove i pravila korišćenja bez prethodnog obaveštenja. Korisnici i oglašivači su dužni da se informišu o promenama pravila i uslova korišćenja.

Slanjem zahteva za unos oglasa oglašivači prihvataju obavezu potpisivanja i dostavljanja deklaracije u skladu sa članom 11. Zakona o oglašavanju i time preuzimaju potpuno pravnu i materijalnu odgovornost za nedostavljanje deklaracije.


Pojmovi
Sajt - predstavlja internet sajt www.montiago.rs.
Oglas - obuhvata sve načine oglašavanja na sajtu www.montiago.rs, kao što je redovan oglas, baner, pup-up, itd.
Oglašivač - predstavlja pravno ili fizičko lice koje sajtu www.montiago.rs dostavi oglas za emitovanje.
Korisnik - svako lice koje poseti sajt www.montiago.rs i pregleda sadržaj istog.

 
Osnovno
Montiago.rs je internet sajt za predstavljanje turističkih ponuda organizatora putovanja.

Dostavljanjem oglasa, oglašivači daju dozvolu sajtu www.montiago.rs da vrši promociju oglasa na sve dozvoljene načine.

Sajt www.montiago.rs ne posreduje u odnosu oglašivača i korisnika sajta, tako da svi dogovori koje ove dve strane postignu se zaključuju bez učešća sajta. Sajt www.montiago.rs ne odgovara za ugovorne obaveze nastale iz dogovora korisnika i oglašivača.

 
Autorska prava
Sajt www.montiago.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Sve sadržaje sajta www.montiago.rs koristite na vlastitu odgovornost i www.montiago.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sajt www.montiago.rs polaže prava na sve vlastite sadržaje na sajtu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava je zabranjeno.

Ukoliko smatrate da je www.montiago.rs povredio Vaše autorsko pravo, kontaktirajte nas i odmah ćemo razmotriti slučaj a sporni sadržaji biće odmah uklonjeni.


Linkovi
Sajt www.montiago.rs sadrži linkove i izvan svog sajta i ne odgovara za te sadržaje.


Zaključivanje ugovora
Registracijom ili slanjem podataka i ponuda oglašivača i postavljanjem oglasa od strane sajta smatra se da je ugovor o oglašavanju zaključen između oglašivača i sajta www.montiago.rs.

Oglašivač je dužan da dostavi tačne i ispravne podatke sajtu www.montiago.rs.

 
Postavljanje oglasa
Uneti oglas mora biti u formi predviđenoj na sajtu. Podaci u oglasu moraju biti tačni i precizni, fotografije verodostojne. Sajt www.montiago.rs zadržava pravo izmene bilo kog oglasa na sajtu. Jedan isti oglas ne sme biti unet više puta.

Sajt www.montiago.rs ne odgovara za sadržaj oglasa, već je za sadržaj odgovoran oglašivač. Sajt www.montiago.rs ne prihvata nikakvu odgovornost vezanu za oglas ili bilo koji njegov deo i ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu oglašavanjem i nakon toga.

Sajt www.montiago.rs zadržava pravo izmene i brisanja oglasa kao i brisanje bilo kog sadržaja koji smatra neprimerenim. Sajt www.montiago.rs može privremeno ili trajno zabraniti unos oglasa oglašivaču zbog povreda uslova korišćenja i time se smatra da je ugovor raskinut.

Ukoliko sajt www.montiago.rs nije u mogućnosti da privremeno ili trajno prikaže oglas iz bilo kog razloga, neće odgovarati za eventualnu štetu koja je nastala.

Na sajtu www.montiago.rs moguće je uneti besplatan i plaćeni oglas. Cene plaćenih oglasa biće javno objavljene i važiće za sve ubuduće usluge. Sva plaćanja vrše se avansno.

 
Isključivanje odgovornosti
Moguće je da sajt www.montiago.rs ne bude dostupan svima ili jednom delu korisnika iz razloga više sile ili tehničkih problema u određenom vremenskom periodu. U takvim slučajevima sajt www.montiago.rs ne odgovara za eventualnu nastalu štetu.

Sajt www.montiago.rs nije dužan da pregleda podatke oglasa i ne odgovara za sadržaj oglasa (tekst, fotografija, itd) koji se nalaze na sajtu.

 
Zaštita privatnosti
Sajt www.montiago.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj meri.

 
Montiago.rs
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
060/36 22 555

07.09.2016.

onix baner mobile 2