Želite da oglasite ponude Vaše agencije na sajtu Montiago.rs?

Na sajtu Montiago.rs možete se reklamirati na više načina, najosnovniji je postavljanje ponuda Vaše agencije. Svaka ponuda sadrži: tekstualni opis ponude, fotografije, cene kao i termine. Cena zavisi od broja objavljenih ponuda.

Pored osnovnih ponuda koje se prikazuju u pretragama, postoje i sledeći načini oglašavanja:

1) Istaknuta ponuda - razlikuje se od standardne ponude po tome što se uvek nalazi na vrhu pretraga, iznad ostalih ponuda. Broj istaknutih ponuda je ograničen na 6 po kategoriji i može se zakupiti na mesečnom nivou, s'tim što više puta možete menjati ponudu koju želite da označite kao istaknutu (do 10 puta mesečno)

2) Top ponuda - ponuda koja se nalazi na početnoj strani sajta Montiago.rs. Klikom na Top ponudu otvaraju se detalji ponude. Broj Top ponuda je ograničen na 6 ponuda i jedna turistička agencija može zakupiti samo jednu Top ponudu i uz to dobija pravo na unos neograničenog brojna standardnih ponuda. Svaka Top ponuda biće objavljena na našoj Facebook stranici 2 puta mesečno (stranica broji oko 100 000 korisnika)

3) HIT ponuda - ova ponuda se nalazi sa leve strane na svim stranicama sajta Montiago.rs osim na početnoj stranici. Broj ponuda je ograničen na dve ponude i može se zakupiti na 7 dana. Zakup HIT ponude podrazumeva i sledeće:

- objavljivanje ponude na Facebook stranici
- slanje ponude na našu mailing list koja trenutno broji 30 000 korisnika

View the embedded image gallery online at:
https://montiago.rs/ogla%C5%A1avanje#sigFreeId226d5bba7e

Za cene i ostale uslove oglašavanja, slobodno nas kontaktirajte.

 

Montiago putovanja

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


060/36 22 555

onix baner mobile 2